Nieuws

Op zaterdag 19mei zal onze jaarlijkse kampinfo plaatsvinden. U krijgt hier een algemene uitleg over het verloop van het zomerkamp, met ook wat praktische informatie.

Over een maand houdt onze scouts weer een financiële actie en gaan we met alle takken weer wafels verkopen. Natuurlijk willen we ouders, grootouders en alle andere wafelliefhebbers de kans geven om vooraf een bestelling te plaatsen.

Dag allerliefste leden

Ahoi lieve leden,

De loodsen gaan lekkere chocolade verkopen om van te smullen op Pasen. Zo kunnen ze centjes verdienen voor hun onvergetelijke reis naar Portugal!

Dag allerliefste Zeeverkenners!

Blijf jij deze zaterdag ook even hangen op onze scoutsfuif na de activiteit?

Na de warme en knusse feestdagen is het weer tijd om volop in de scouts te vliegen.

11 november gaan we met de scouts financiële actie doen. wil je verzekerd zijn van een heerlijk pakje wafels?

Subscribe to Nieuws