dag ouders en leden,

hieronder kan je voor elke tak de brieven voor kennismakingsweekend vinden voor als je je brief bent kwijtgeraakt of er nog geen hebt gekregen.

Beste ouders en leden

Ahoi allerliefste leden!

Bij de eerste activiteiten zal er weer de mogelijk zijn om tweedehandskleding te kopen, dit zijn bijvoorbeeld T-shirten en broeken.

WIl jij (opnieuw) lid worden van onze scoutsgroep? Vergeet je dan zeker niet in te schrijven! Inschrijven voor nieuwe leden kan via dit formulier.

Wil jij ook mee op groepsuitstap maar heb je de brief gemist?

Na het succes van de vorige jaren organiseert het OZEE het bak & braadfeest weer. Inschrijvingen zijn afgesloten.

We vragen aan iedereen die is ingeschreven bord en bestek mee te brengen.

Heb je de geweldige kampinfoavond met de jaarlijkse supercoole kampfilmpjes gemist? Vergeet dan zeker geen kampboekje te vragen aan je leiding! Elk lid krijgt namelijk een geprinte versie om al in de kampsfeer te komen.

Op zaterdag 19 mei zal onze jaarlijkse kampinfo plaatsvinden. U krijgt hier een algemene uitleg over het verloop van het zomerkamp, met ook wat praktische informatie.

Over een maand houdt onze scouts weer een financiële actie en gaan we met alle takken weer wafels verkopen. Natuurlijk willen we ouders, grootouders en alle andere wafelliefhebbers de kans geven om vooraf een bestelling te plaatsen.

Subscribe to Nieuws