Belofte 17 november

17 november zal een van de belangrijkste dagen van het scoutsjaar worden. Dit is namelijk de dag dat we onze belofte afleggen! Tijdens de belofte beloven leden en leiding plechtig hun toewijding aan enkele waarden en normen binnen onze scoutsgroep. Per tak is er een vaste tekst en er wordt van de leden verwacht dat zij deze belofte (van hun tak) volledig uit het hoofd kennen. Als je eens zou willen kijken wat jouw belofte is, kan je ze in dit documentje nog eens opgelijst vinden. De tekstjes zal je ook in het vlotje kunnen vinden.

De dag van de belofte zal iets specialer zijn dan andere scoutsactiviteiten. Voor de oudste takken (scheepsmakkers, verkenners en loodsen) zal de activiteit om 9u starten. De jongste takken (zeehonden, zeewelpen en zeeleeuwen) worden om 14u in perfect uniform aan de scoutslokalen verwacht. Om 15u30 zijn alle ouders, familieleden en vrienden welkom aan het Frac om de belofte bij te wonen. Na 17u is iedereen natuurlijk welkom om nog even na te praten met een hapje en een drankje!